.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Λίγο πριν φύγουν από την Ελλάδα οι διεθνείς μας και ο Οτο Ρεχάγκελ, είχαν θέσει ως στόχο να κάνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο στόχος επετεύχθη, καθώς το 2-1 επί της Νιγηρίας δίνει και το γκολ που μας έλειπε, αλλά και το αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που δίνει στην ελληνική ομάδα πλέον, τη δυνατότητα να ανεβάσει τον πήχη, θέτοντας ως στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό όμως, δεν φτάνει μόνο να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, παίκτες και Ρεχάγκελ απέναντι στην Αργεντινή του Μέσι, του Τέβες, του Ντι Μαρία, του Ροντρίγκεζ και των άλλων αστέρων. Και αυτό γιατί η ήττα στο πρώτο ματς από τους Νοτιοκορεάτες, τους δίνει και τον πρώτο λόγο για τη 2η θέση.

Τα σενάρια πρόκρισης είναι τρία και σε όλα η Ελλάδα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από τους Αργεντινούς, για να συνεχίσει στη διοργάνωση και την ίδια ώρα οι Κορεάτες να φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα.

Σε αντίθετη περίπτωση, τερματίζει το πολύ τρίτη και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, με μία νίκη και μια αξιοπρεπή (ως τώρα τουλάχιστον) προσπάθεια.

Τα σενάρια έχουν ως εξής:

Α: Νίκη της Ν. Κορέας επί της Νιγηρίας. Σε αυτήν περίπτωση οι Έλληνες, αλλά και οι Νιγηριανοί φυσικά, παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και οι κορεάτες το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Β: Ισοπαλία της Ελλάδας με την Αργεντινή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ρεχάγκελ αλλά και όλοι οι Έλληνες, θα εύχονται να χάσει η Ν. Κορέα από τη Νιγηρία. Τότε η φάση των «16» θα έχει και ελληνική εκπροσώπηση.

Γ: Νίκη της Ελλάδας επί της Αργεντινής. Στο εν λόγω ενδεχόμενο, η Ελλάδα ελπίζει να μην νικήσει η Ν. Κορέα την Νιγηρία, ή να νικήσει με ένα γκολ λιγότερο από τη διαφορά της νίκης της Ελλάδας.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού