.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ( 23/4/2014)


Γενικά: Υπάρχει μια καλή προοπτική η οποία θα σε κάνει να δεις την πραγματικότητα με άλλο μάτι. Η φιλία και γενικά άτομα που μπορεί να σου σταθούν ενώ δεν το περίμενες θα είναι μια έκπληξη για σένα γιατί θα κινηθείς σε
καινούργια μονοπάτια.
Έρωτας: Έχεις μια ευκολία στο να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να απαγκιστρωθείς από μια αρρωστημένη κατάσταση η οποία μπορεί να υπάρχει και μέχρι τώρα στην ζωή σου. Τώρα το σύμπαν σε σπρώχνει να κάνεις τις αλλαγές σου ακόμα και στην υπάρχουσα σχέση σου γιατί αναζητάς βαθιά την αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πολιτική που έχεις είναι προς το παρόν πολύ βολική για σένα γιατί σου αρέσει να βλέπεις την πραγματικότητα αλλά και τις ανάγκες για νέα προοπτική. Η βοήθεια ή η στήριξη από μια ομάδα θα είναι αυτό που θα βάλεις σαν στόχο να πετύχεις.

Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση ή μπορεί να νιώσεις κάπως ανικανοποίητος/τη. Για αυτό θα δεχτείς να ακούσεις έστω και για λίγο τι συμβαίνει μέσα σου από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.
Έρωτας: Φρόντισε να έχεις φιλικότητα και ανοικτό μυαλό στην σχέση σου γιατί δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και τι γίνεται, όταν παραμένεις σε ένα επίπεδο που δεν σε βοηθάει να εξελιχτείς. Ο Υδροχόος θα σε κάνει να γεμίσεις κάποια κενά και θα σε βοηθήσει να δεις και μια άλλη πραγματικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες προτάσεις που δεν μπορείς να τις αποσαφηνίσεις εύκολα γιατί δεν έχεις μεγάλη ανεκτικότητα κι αυτό δεν σε βοηθάει να προεκτείνεις τις επαφές σου και τις γνώσεις σου σε καμιά κατεύθυνση.

Γενικά: Η προσωπική σου πείρα τώρα θα βγει στην επιφάνεια και θα σε βοηθήσει να σταθείς πιο εύκολα μέσα σε όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά και να προχωρήσεις στα βαθιά.
Έρωτας: Η φιλική σου συμπεριφορά είναι αυτό που θα βοηθήσει να ανοίξεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο πιο εύκολα. Η σχέση με Ιχθύ θα γίνει πιο άνετη από την πλευρά σου γιατί θα κατανοήσεις τον αληθινό χαρακτήρα του κι ότι μπορείς να ταυτιστείς μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευφυΐα σου σε βοηθάει να προεκτείνεις όλες τις δραστηριότητές σου και να κάνεις κινήσεις που θα είναι πολύ ξαφνικές και αιφνίδιες για τα άτομα που είναι αντίπαλα με εσένα. Ένας συνεργάτης σου θα βοηθήσει να κερδίσεις μια δουλειά που την παλεύεις εδώ και καιρό.

Γενικά: Υπάρχει ένα κλίμα πολύ περίεργο και αντιφατικό αυτή την στιγμή και θα πρέπει να συμβιβάσεις πολλά πράγματα μεταξύ τους. Πιθανόν να ασχοληθείς με την ψυχολογία και την αυτογνωσία η οποία δεν είναι εύκολη για σένα αλλά χρειάζεται να μάθεις τον εαυτό σου.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο είναι μερικές φορές πολύ δύσκολη γιατί έχετε διαφορετικούς κόσμους να ενώσετε. Αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας θα δεις ότι μπορείς να συμβιώσεις και να ξεπεράσεις τις εντάσεις. Ο Κριός σε έλκει γιατί έχετε μεγάλο μαγνητισμό αλλά μερικές φορές είστε ασυμβίβαστοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ομαδικότητα σε βοηθάει να λύσεις κάποιες διαφορές οι οποίες δεν είναι εύκολες γιατί έχεις διαφορετικές απόψεις. Το ζητούμενο είναι όμως να μπορείς να δεις και αυτές των άλλων για να έχεις κάποια εξέλιξη.

Γενικά: Είσαι κοντά με κόσμο που παροτρύνεις με το θάρρος και την ψυχολογία σου. Πολλοί φίλοι σου έχουν ανάγκη από την ψυχική σου δύναμη και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά τους.
Έρωτας: Η εμψύχωση είναι σημαντική γιατί θα γεμίσεις τις μπαταρίες του ατόμου που είστε μαζί. Κυρίως αν είναι Υδροχόος χρειάζεται να αποδεχτείς κάποιες διαφορές που έχετε μεταξύ σας γιατί εκεί που είστε αγαπημένοι εκεί ξαφνικά μαλώνετε. Ο Ταύρος επίσης θα χρειαστεί να αποδεχτεί την διαφορετικότητα που έχετε για ένα ακίνητο ή για ένα οικονομικό θέμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αυθεντικότητα που θα δείξεις σε ένα συνεργάτη είναι αυτό που θα βοηθήσει στο να ξεπεράσεις εντάσεις αλλά και ένα να υπερβείς μια κατάσταση η οποία μερικές φορές σε πιέζει.

Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλές δουλειές και θέλεις να τις μοιράσεις για να σταματήσεις να κουράζεσαι. Το ζητούμενο είναι να βρεις άτομα που έχουν μια κάπως κοινή πολιτική με εσένα όμως ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις για να δεις ποιος τελικά μπορεί να είναι δίπλα σου και ποιος όχι.
Έρωτας: Έχεις μια δική σου νοοτροπία να αντιμετωπίζεις ένα Κριό ή Λιοντάρι αλλά δεν σημαίνει ότι σε βοηθά πάντα γιατί μπορεί να δίνεις την αίσθηση της ανεξαρτησίας και αυτό εμποδίζει στο να εξισορροπήσουν οι εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλίες για να βρεθείς με ένα πρόσωπο να μιλήσετε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Πάντως κάποιες φιλοδοξίες σου έχουν βγει και πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις να γίνουν γιατί χρειάζονται και ανάλογες πράξεις που μάλλον δεν τις κάνεις.



Γενικά: Έχεις μια φιλελεύθερη στάση η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πάνω σε ένα φιλικό ζήτημα που σε απασχολεί. Η νοοτροπία που είχες μέχρι τώρα σε πιέζει από παντού και σου δίνει το μήνυμα της αλλαγής. Φρόντισε για το καλό όλων κι όχι μόνο το δικό σου.
Έρωτας: Σου βγαίνει ένας ερωτισμός με ένα φιλικό πρόσωπο που μερικές φορές σε ταλαιπωρεί και άλλες είναι πολύ κοντά σου. Χρειάζεται να δείξεις πυγμή γιατί δεν σε παίρνει να είσαι συνέχεια ήξεις αφήξεις, κυρίως με έναν Καρκίνο που μπορεί να υπάρχει και εξάρτηση από αυτό το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να ασχοληθείς με πολλά θέματα και ειδικά με ένα πρόσωπο που είναι συνεργάτης και πιθανόν να σε έχει ξεγελάσει με τις υποσχέσεις του. Τώρα που έχεις δύναμη πιθανόν να βάλεις κάπως τα πράγματα στην θέση τους. Μην του δώσεις άλλα χρήματα γιατί μάλλον δεν πάνε για τον σκοπό που λέει.

Γενικά: Υπάρχουν αντιφάσεις και πολλές εμπλοκές και σίγουρα αυτό σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου. Επειδή δεν σου αρέσει να σε αντιμετωπίζουν σαν ένα άτομο διαφορετικό θα προσπαθήσεις να συμβαδίσεις με το κλίμα μιας ομάδας που δεν συμφωνείς όμως απόλυτα μαζί της.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο είναι αρκετά δύσκολη γιατί δεν έχεις μερικές φορές κοινά σημεία αναφοράς και για αυτό θα του παρουσιάσεις άλλα δείγματα που πιθανόν να μην έχει συνηθίσει. Καλύτερα να χαμηλώσεις τους τόνους γιατί το στρες που έχεις μπορεί να σου κάνει κακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές τάσεις κατεύθυνσης που χρειάζεται να τις υποστείς από μια ομάδα χωρίς εσύ απαραίτητα να συμφωνείς. Όμως αν το κάνεις, θα δεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

Γενικά: Η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη και θέλεις οπωσδήποτε να μοιραστείς κάποιες εμπειρίες με τους φίλους σου και γενικά με ομάδες που έχεις κοινές ιδέες που σας ενώνουν.
Έρωτας: Η θετική σου στάση θα βοηθήσει στο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αναβαθμίσεις με κάποιο τρόπο την προσωπική σου σχέση για αυτό θα κινηθείς με ένα ύφος φιλικό και πολύ ανοικτό. Η νέα γνωριμία με Κριό θα σου κάνει καλό γιατί θα σε βοηθήσει να ανοίξεις περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια άνεση να κινηθείς μέσα σε κόσμο και ομάδες και να πάρεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με νέα διάθεση και προοπτικές. Η πιθανότητα να κάνεις κάτι καινούργιο θα σου αυξήσει την αισιοδοξία.

Γενικά: Έχεις τη δυνατότητα να δεις κάποιες προοπτικές που θα σε προοδεύσουν και θα σε κάνουν να κινηθείς προς το καινούργιο. Καλό είναι να δέχεσαι τις μεταρρυθμίσεις για να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι είναι κάπως καλύτερη γιατί έχετε έρθει πολύ κοντά και κυρίως μπορείτε να κινείστε μεταξύ σας φιλικά. Ο Υδροχόος από την άλλη επιμένει και θέλει να κρύβεστε από τους άλλους γιατί δεν είναι έτοιμος να δείξει αυτό που έχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα πλάνο χρειάζεται να το δουλέψεις από κοινού με συνεργάτες για να το προεκτείνεις. Για αυτό να είσαι ανοικτός/η για να πάρεις κάτι διαφορετικό.

Γενικά: Η προοπτική του να αλλάξεις κάτι και να γίνει ένα κομμάτι της ζωής σου πολύ διαφορετικό θα σε σπρώξει στο να ανταλλάξεις ιδέες και νέα πρωτότυπα σχέδια για να αναπτυχθείς.
Έρωτας: Η διάθεση να προοδεύσεις και να αυτονομηθείς μέσα σε ένα κομμάτι της σχέσης σου θα σου κάνει καλό γιατί θα δεις ότι θα περάσεις σε ένα καλύτερο στάδιο που θα βελτιώσει την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια διαφορετική εικόνα και μέσα από αυτή θα βοηθηθείς να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα για τους άλλους όπως για σένα. Οργάνωσε τον χώρο σου όσο καλύτερα μπορείς για να πετύχεις τον στόχο σου.

Γενικά: Έχεις ανάγκη να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να κινηθείς σε πιο μυστικά μονοπάτια για να κερδίσεις το κομμάτι που σου αναλογεί. Ένας φίλος μπορεί να έχει την ανάγκη σου και μετά από αυτό θα δεθείτε πολύ.
Έρωτας: Η κρυφή επαφή με ένα πρόσωπο θα σε φέρει πιο κοντά με την καρδιά σου και θα σου βγάλει στην επιφάνεια ένα κομμάτι που ίσως να μην το έχεις αναγνωρίσει ακόμα. Η σχέση με Λιοντάρι θα σε βάλει στα βαθιά νερά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αντιληφτεί επιτέλους ότι θα χρειαστείς και την βοήθεια ατόμων που είναι κάπως διαφορετικά από εσένα γιατί θα σου δώσουν νέες προοπτικές και πιθανόν να σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο.


www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού