.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Εκπομπή του... κουτιού για την Τατιάνα Στεφανίδου! Νέο κόνσεπτ, νέα ώρα, όλα νέα...




Μία εκπομπή του... κουτιού ετοιμάζει η Τατιάνα Στεφανίδου! Μία ολοκαίνουργια εκπομπή σε νέα ώρα με την οποία για ακόμα μία φορά στην καριέρα της θα ξεκινήσει αυτό το χειμώνα ένα ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό ταξίδι!

Ναι, όπως ίσως κατάλαβες ,ήδη, η Τατιάνα γυρίζει τηλεοπτική σελίδα και ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με αυτό το brand new τηλεοπτκό βήμα που θέλησε να κάνει, μιας και ως γνωστόν της αρέσει να τολμά και να δοκιμάζεται. Αλλωστε, σε όλες τις τηλεοπτικές προκλήσεις της καριέρας της δεν έχει πει ποτέ "όχι". Αυτό είναι βλέπεις το τίμημα που πληρώνουν όλα τα ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα.

Ετσι, η Τατιάνα πλέον θα μας καλησπερίζει κάθε μέρα στη 1.00 το μεσημέρι μέσα από το Star με μία τρίωρη εκπομπή η οποία θα είναι στημένη πάνω σε μία εντελώς διαφορετική τηλεοπτική φιλοσοφία από την οποία την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για μία εκπομπή που θα θυμίζει γυναικείο μαγκαζίνο και η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα!



Αυτός είναι και ο λόγος που η Τατιάνα θέλησε να ενισχύσει την ομάδα της με πολλά νέα άτομα έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει άριστα μέσα σε αυτό το εντελώς fresh τηλεοπτικό εγχείρημα που ετοιμάζει. Στις νέες αφίξεις της εκπομπής συμπεριλαμβάνεται η δημοσιογράφος Σταυριανή Καραμανίδη, ενώ και η σκηνοθεσία αλλάζει χέρια, μιας και την νέα εκπομπή θα υπογράφει ο Φώτης Βλαχογιάννης. Την γενική επιμέλεια της εκπομπής θα έχει κλασσικά η Νατάσσα Τσόλκα 

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να σταλεί και επίσημη ανακοίνωση από το Star, ενώ πολλά περισσότερα θα έχω να σας πω τις προσεχείς ημέρες που θα έχουν "κλειδώσει" όλες οι εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν.
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού