.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝ Ο ΠΑΟΚ



Το δικαίωμά του να διαπραγματευτεί με
ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Μάιο επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Κριστιάν Μπαρόνι, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αξιώνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι Θεσσαλινικείς φέρονται να προσφέρουν από 800.000 ευρώ μέχρι 1 εκατ. ευρώ στον παίκτη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες που έχουν δικαίωμα μεταγραφών πέρα από την 1η Σεπτεμβρίου και ίσως αυτό παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καραγκούνης – που και εκείνος είναι ελεύθερος – δεν φαίνεται πως βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» στόχαστρο.

Τέλος, στις 10 το πρωί αναμένεται ο Ιάκωβος Αγγελίδης να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Κύπριος παράγοντας θα μιλήσει «για τα σχέδια του συλλόγου, το πλάνο της ομάδας για τη σεζόν 2014-15, τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού